Annet

Får spørsmål om PIN-kode

Trolig har siden blitt lastet inn på nytt som følge av at forbindelsen har blitt brutt eller du har trykket oppdater på siden. For å få startet videosamtalen igjen må du starte helt forfra med å åpne mottatt lenke igjen.

Enheten min ble tom for strøm underveis.

For å få startet videosamtalen må du starte helt forfra med å åpne mottatt lenke igjen. Se til at enheten er ladet/tilkoblet strøm og koblet til nettet.

Når jeg skulle bli koblet til konsultasjon skjedde det ingenting etter nedtelling.

Sjekk at nettleseren din ikke sperrer for videresending.