Behandler

Jeg kommer ikke inn i samtalen

Hvis du ikke er registrert som bruker i videoportalen på foretaket du representerer, vil du bli med som pasient. Registrer deg som bruker på ditt foretak her

Trykket på "Logg inn som pasient" med et uhell.

Du kommer inn som behandler hvis du er registrert som bruker.

Verifisere e-postadresse

Når du lager en konto på Videoportalen ber vi deg bekrefte e-postadressen din. Det er av to grunner - vi må vite at e-postadressen faktisk er din (slik at ingen registrerer seg i ditt navn) og at e-post kommer fram (så vi kan sende deg informasjon relatert til de tjenestene du benytter).

Slik skjer det: Når du lager en konto hos oss sender vi deg en e-post med en link som du må klikke på for å verifisere at e-postadressen er din og at du fikk mailen. Denne linken fungerer bare én gang, og du må trykke på denne før du logger på noen av våre tjenester.

Ikke mottatt eposten?
Sjekk at den ikke har havnet i spamfilteret ditt
Be om å få tilsendt en ny e-post ved å klikke her